Ny versjon av NOBB-Kontrakt

Det er lagt ut en ny versjon av NOBB-Kontrakt. Denne installeres automatisk når du starter programmet

Følgende er nytt:

  • Aktivisering av alle rabattbetingelser på en gang - for enklere vedlikehold av avtaler. Denne funksjonen finner du ved å høyreklikke på Leverandørnivå i avtalen og velge «Aktiver alle betingelser». Merk at nivåer i avtalen som har mer enn en betingelse ikke vil bli aktivert, kun de som har en rabattbetingelse per nivå (varegruppe/modul/vare).
     
  • Sammenligning av avtaler kan nå eksporteres til PDF-format. Dermed kan du skrive ut eller videresende rapporten som viser endringene i innkommende avtale. Det finnes en egen knapp for dette under Innkommende avtaler. Trykk først på knappen «Sammenlign», deretter på «Eksporter til PDF».
     
  • Eksport av kalkulerte priser til Excel. For å gjøre dette må du først kalkulere avtalen, og velge «Eksporter». Velg deretter Priser og format Excel.
     
  • Felt for innleggelse av fra-dato på øverste nivå i avtalen. Dette feltet finner du under fanen Avtalehode (til høyre i skjermbildet). Her kan leverandøren legge inn dato for når avtalen gjelder fra. Dette påvirker ikke fra dato på rabattelementer, men er en informasjon til mottaker.

Ta gjerne kontakt med support@nobb.no dersom det dukker opp spørsmål.