Nye funksjoner på NOBB.no

Den siste tiden er det lagt til flere nye funksjoner på NOBB.no - versjon: 9.1.12. Disse er utviklet basert på innspill fra våre kunder.

 

Visning av "Første gang godkjent dato" på varebildet, som viser når varen ble godkjent første gang (eldre varer fra før 2008 vil ha første gangs godkjent dato fra 2008, da vi ikke har historikk lenger tilbake i tid).
 
Varebildet har fått link mellom utgått vare og erstatningsvare. Dette medfører at du kan klikke deg frem og tilbake mellom utgått vare og ny vare som erstatter den utgåtte. 
 
Mulig å søke på pakningsstatus under Avansert søk. Det vil si hvilke varer som har komplett F-pak og hvilke som ikke har.
 
Mulig å søke på varetype under Avansert søk, dvs Standard vare, Display, Sammensatt vare eller Spesialvare
 
Mulighet for filtrering på produktegenskaper i søkeresultat (eksempel filtrering på høyde, bredde, treslag, brannklasse osv).
 
Visning av produktegenskaper på varebildet
 
Visning av UNSPSC-nr (internasjonal varegruppestruktur) i varerapport til Excel
 
I tillegg har vi gjennomført en del feilretting, for å gjøre nettsiden mer stabil.
 
Vi jobber for tiden mye med produktegenskaper, og leverandørene har nå mulighet til å registrere egenskapsverdier på nærmere 200 000 av varene i NOBB. Egenskapsverdier vises på fanen Egenskaper på varebildet dersom vareeier har fylt ut dette. Samtidig øker antall varer i NOBB jevnt og trutt, og totalt antall varer er nå 926 000.