NOBB for leverandør

Med NOBB vareeier får du markedsført dine produkter på en effektiv måte for hele byggenæringen. Kvalitet på innhold i NOBB er et konkurranseparameter, og er en forutsetning for salg innen store deler av næringen. All relevant vareinformasjon, inklusive bilder, produktdokumentasjon og egenskaper finner du i NOBB

I NOBB registreres grunndata, pris, miljø- og produktdokumentasjon, bilder og produktegenskaper. Brukerne av NOBB.no kan enkelt søke og finne varer innenfor et bredt spekter, blant annet trelast, byggevarer, VA/VVS, maling, interiør, verktøy, jernvarer m.m. NOBB er tett integrert med datasystemer både i varehandel og proffmarkedet, slik at vareinformasjonen automatisk spres ut til mange ledd, og brukes som masterdata hos dine kunder.


Strukturerte data i NOBB gjør det enklere å komme i gang med digitale prosesser som f.eks. EDI og netthandel. Vareinformasjonen registreres av leverandøren i programmet NOBB vareeier, og blir kvalitetssikret hos Byggtjeneste før den gjøres tilgjengelig på NOBB.no. Det er også mulig å overføre data sømløst fra eget datasystem til NOBB, slik at vareinformasjonen oppdateres automatisk.

Vareinformasjonen i NOBB gjøres tilgjengelig for brukerne på www.NOBB.no og gjennom åpne API-er.
 


Våre flater er selvfølgelig tilpasset mobile enheter